Βραβείο καλύτερης εργασίας στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψηφιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς (EuroMed 2023-2024) για την εργασία τους «Εναλλακτικές πραγματικότητες και ψηφιακές εφαρμογές για την ανάδειξη αρχιτεκτονικής κληρονομιάς : Η περίπτωση της Κέρκυρας και του έργου V-CORFU», που εκπονήθηκε υπό την επιστημονική καθοδήγηση του Επ. Καθηγητή Βασίλειου Κομιανού, έλαβε η ομάδα συγγραφής που συμπληρώνεται από τον Μεταδιδακτορικό Ερευνητή Αθανάσιο Τσίπη, την Υποψήφια Διδάκτορα Σοφία Φαναριώτη και την Ερευνήτρια Δρ. Αρχαιολόγο Αικατερίνη-Κωνσταντίνα Κοντοπανάγου.
Η εργασία παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου, που έλαβε χώρα στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας, κατά το χρονικό διάστημα 6-9/3/2024 και στο οποίο η παρουσία του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας ήταν ιδιαίτερα ισχυρή, με υποβολή 4 εργασιών. Σημειώνεται πως το Πανελλήνιο Συνέδριο Ψηφιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς (EuroMed), έχει θεσμοθετηθεί και διοργανώνεται στην Ελλάδα, κάθε δύο (2) χρόνια, μετά από απόφαση των διοργανωτών Φορέων, που είναι: το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και ο Πολιτιστικός Οργανισμός «Δίκτυο ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ», με έδρα την Ελασσόνα.
Βραβείο καλύτερης εργασίας στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψηφιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς για τον Επ. Καθηγητή Βασίλειο Κομιανό και Ερευνητές του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας |
Δημοσίευση: 05-04-2024 18:40 | Προβολές: 419
Επιστροφή