Συμμετοχή της Ρενάτας Δαλιανούδη, Αναπλ. Καθηγήτριας ΤΤΗΕ, στη διάλεξη-εκδήλωση «Το Δημοτικό Τραγούδι στον Αστικό Χώρο», 8.4.2024

ShareThis
Δημοσίευση: 06-04-2024 13:32 | Προβολές: 201
Σημαντική Ημερομηνία: 08-04-2024
[Έληξε]
Συμμετέχοντα Μέλη
Ρενάτα Δαλιανούδη
image

Η Ρενάτα Δαλιανούδη, Αναπλ. Καθηγήτρια του Τμήματος Τεχνών Ήχου & Εικόνας και Επιστημονική Δ/ντρια του Ινστιτούτου Ελληνικής Μουσικής Κληρονομιάς (ΙΕΜΚ), προσκλήθηκε να συμμετάσχει στη διάλεξη-εκδήλωση «ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ», με θέμα ομιλίας: «Παράδοση και σύγχρονες διασκευές. Από το παραδοσιακό (folk) τραγούδι της υπαίθρου στο μετα-παραδοσιακό (post-folk) του άστεως».

Η διάλεξη-εκδήλωση πραγματοποιείται σε επιστημονική συν-επιμέλεια του ΙEMK και του  Ερευνητικού Κέντρου Ελληνικού Τραγουδήματος (ΕΡ.Κ.Ε.Τ.) και εντάσσεται στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο του Δήμου Παπάγου-Χολαργού. 

Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα τη Δευτέρα 8 Απριλίου, 19:00 μμ. στο αμφιθέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" του Δημαρχείου Παπάγου - Χολαργού .

Για περισσότερα βλέπε στους συνδέσμους:

Πύλη Πολιτιστικών Φορέων του ΥΠ.ΠΟ. Το Δημοτικό τραγούδι στον αστικό χώρο

και ΙΕΜΚ-Ινστιτούτο Ελληνικής Μουσικής Κληρονομιάς


Επιστροφή



Όροι χρήσης:

Τα παρόντα έργα μπορούν να αποθηκευτούν και να αναπαραχθούν για προσωπική και ακαδημαϊκή χρήση. Τα έργα αυτά προστατεύονται από άδεια πνευματικών δικαιωμάτων Creative Commons:
Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 (CC BY-NC-ND)

Επιτρέπεται στο κοινό/χρήστες να έχει ελεύθερη πρόσβαση στα έργα και να το διανέμει εφόσον γίνει αναφορά στο πρωτότυπο έργο και τον δημιουργό του, ωστόσο, απαγορεύεται οποιαδήποτε τροποποίησή τους ή τυχόν παράγωγα έργα, καθώς και η χρήση, αξιοποίηση ή αναδιανομή τους για εμπορικούς σκοπούς.

AVARTS ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ