Προσκεκλημένη ομιλήτρια η Ρενάτα Δαλιανούδη, Αναπλ. Καθηγήτρια ΤΤΗΕ, από το Κέντρο Ερεύνης της Εθνικής Μουσικής - Αρχείο Σίμωνος Καρά, 14.4.2024

ShareThis
Δημοσίευση: 12-04-2024 11:45 | Προβολές: 466
Σημαντική Ημερομηνία: 14-04-2024
[Έληξε]
Συμμετέχοντα Μέλη
Ρενάτα Δαλιανούδη
image

Την Κυριακή 14 Απριλίου, ώρα 19:30, διοργανώνεται από το Κέντρο Ερεύνης της Εθνικής Μουσικής-Μουσικό Λαογραφικό και Φιλολογικό Αρχείο Σίμωνος και Αγγελικής Καρά εκδήλωση εις μνήμη του μεγάλου κρητικού μουσικού με διεθνή προβολή, Κώστα Παπαδάκη ή «Ναύτη», στο Πνευματικό Κεντρο Χανίων. Το θέμα της ομιλίας της Ρενάτας Δαλιανούδη, Αναπλ. Καθηγήτριας του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας, είναι «Μνήμες από την επιτόπια εθνογραφική έρευνα στην Κρήτη και τη συνεργασία μου με τον βιολάτορα Κώστα Παπαδάκη».


Επιστροφή



Όροι χρήσης:

Τα παρόντα έργα μπορούν να αποθηκευτούν και να αναπαραχθούν για προσωπική και ακαδημαϊκή χρήση. Τα έργα αυτά προστατεύονται από άδεια πνευματικών δικαιωμάτων Creative Commons:
Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 (CC BY-NC-ND)

Επιτρέπεται στο κοινό/χρήστες να έχει ελεύθερη πρόσβαση στα έργα και να το διανέμει εφόσον γίνει αναφορά στο πρωτότυπο έργο και τον δημιουργό του, ωστόσο, απαγορεύεται οποιαδήποτε τροποποίησή τους ή τυχόν παράγωγα έργα, καθώς και η χρήση, αξιοποίηση ή αναδιανομή τους για εμπορικούς σκοπούς.

AVARTS ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ