Ανοικτές παρουσιάσεις και συζήτηση στο HAL:Gamification Lab στη Βιβλιοθήκη του Ιονίου Πανεπιστημίου, Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024, 3 ώρες Δημόσια Εκδήλωση - 11:00-14:00

ShareThis
Δημοσίευση: 22-05-2024 09:46 | Προβολές: 639
Σημαντική Ημερομηνία: 23-05-2024
[Έληξε]
Συμμετέχοντα Μέλη
Ιωάννης Δεληγιάννης
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε σε μια παρουσίαση που οργανώνεται στο πλαίσιο του μαθήματος "AVA641-Πολυμέσα και Παιγνιοποίηση" που προσφέρεται από το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024, από τις 11:00 έως τις 14:00 στο HAL:Gamification Lab, στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του Ιονίου Πανεπιστημίου (είσοδος από το πίσω μέρος του κτιρίου της Βιβλιοθήκης).
 
Συμμετέχοντες:
Δρ. Ιωάννης Δεληγιάννης
 
Συμμετοχή: Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας, Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Κέρκυρα, Ελλάδα.
Υπόβαθρο: Ο Δρ. Ιωάννης Δεληγιάννης είναι ιδρυτικό μέλος του Εργαστηρίου Διαδραστικών Τεχνών. Το έργο του καλύπτει την ανάπτυξη διαδραστικών πολυμεσικών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένης της πειραματικής τηλεόρασης, των πολυαισθητηριακών παιχνιδιών και των προϊόντων λογισμικού που επικεντρώνονται στον χρήστη. Η έρευνά του εστιάζει στη γαμιφιξατιόν, την επαυξημένη και εικονική πραγματικότητα και το σχεδιασμό έξυπνων διαδραστικών συστημάτων.
 
 
Δρ. Βίκτορ Λέμος
 
Συμμετοχή: Πανεπιστήμιο του Aveiro
Υπόβαθρο: Ο Δρ. Βίκτορ Λέμος είναι επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Επικοινωνίας και Τέχνης στο Πανεπιστήμιο του Aveiro, Πορτογαλία, με ειδίκευση στην παραγωγή οπτικοακουστικής αφήγησης και την ανάπτυξη διασυστημικών συστημάτων. Με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στις δημιουργικές βιομηχανίες, ο κος Λέμος έχει ζήσει και εργαστεί στην Πορτογαλία, την Ισπανία και τη Βραζιλία, αναπτύσσοντας έργα και επιχειρηματικές ευκαιρίες με παγκόσμια κανάλια και brands. Έχει παράγει ταινίες και σειρές που έχουν προβληθεί και αδειοδοτηθεί διεθνώς σε μεγάλα δίκτυα όπως το BBC, το TV Globo, το Discovery Channel και το Netflix. Τα αξιοσημείωτα έργα του περιλαμβάνουν το Επίσημο Ντοκιμαντέρ του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2014 και μουσικά βίντεο με τους Anitta, Tropkillaz, Neymar, Ronaldo και Anderson Silva, τα οποία έχουν συλλογικά συγκεντρώσει πάνω από 300 εκατομμύρια προβολές. Πρόσφατα, ο Λέμος παράγει και σκηνοθετεί τη βραζιλιάνικη σειρά "CNN Série Originais - Vinhos de Portugal," μια παραγωγή για το CNN Brazil, και έγραψε και παρήγαγε τη σειρά "iMLOVE – O Hacker do Amor," που προβάλλεται αυτή τη στιγμή στο RTP Play.
 
Δρ. Πάβελ Βαράτσα
 
Συμμετοχή: Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τεχνητής Νοημοσύνης, Σχολή Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, Πανεπιστήμιο Τόμας Μπάτα στη Ζλιν, Τσεχία.
Υπόβαθρο: Ο Δρ. Πάβελ Βαράτσα είναι επίκουρος καθηγητής (από το 2006) στο Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τεχνητής Νοημοσύνης, Σχολή Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, Πανεπιστήμιο Τόμας Μπάτα στη Ζλιν, Τσεχία. Έλαβε το διδακτορικό του, υπερασπιζόμενος την διατριβή του στο αντικείμενο της βελτιστοποίησης των νευρωνικών δικτύων χρησιμοποιώντας εξελικτικούς αλγορίθμους.  Εποπτεύει επί του παρόντος εργαστήρια Πληροφοριακών Γεωγραφικών  Συστημάτων και Προηγμένου Προγραμματισμού. Τα ενδιαφέροντά του καλύπτουν την πρακτική ανάπτυξη παιχνιδιών στα UnReal, Godot και Unity. Επί του παρόντος, επεκτείνει μια επιστημονική ομάδα αποφοίτων και διδακτορικών φοιτητών που ασχολούνται με έργα ανάπτυξης σοβαρών παιχνιδιών και μάθησης μέσω παιχνιδιών.
 
Δρ. Ρόμαν Γιασέκ
 
Συμμετοχή: Τμήμα Πληροφορικής και Τεχνητής Νοημοσύνης, Πανεπιστήμιο Τόμας Μπάτα στη Ζλιν, Τσεχία.
Υπόβαθρο: Ο Καθηγητής Ρόμαν Γιασέκ, Ph.D. είναι Επικεφαλής του Τμήματος Πληροφορικής και Τεχνητής Νοημοσύνης στη Σχολή Εφαρμοσμένης Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Τόμας Μπάτα στη Ζλιν. Επί του παρόντος, είναι υπεύθυνος για τα προγράμματα σπουδών Μάστερ και Διδακτορικών στην Πληροφορική, με ειδίκευση στην Κυβερνοασφάλεια και τη Μηχανική Λογισμικού. Σε στενή συνεργασία με ειδικούς, οργανώνει τακτικές συναντήσεις εμπειρογνωμόνων στον τομέα της κυβερνοασφάλειας με τίτλο "Διαχείριση Διαδικασιών και Εφαρμογή Σύγχρονων Τεχνολογιών". Για πολλά χρόνια ο καθηγητής Γιασέκ κατείχε τη θέση του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ασφαλείας. Συμμετείχε στην καθοδήγηση της εκπαίδευσης στρατιωτικών εμπειρογνωμόνων των χωρών V4. Είναι συν-συγγραφέας του διεθνούς διπλώματος ευρεσιτεχνίας για το "Σύστημα επαλήθευσης ταυτότητας και άδειας για εργασία με πολύ ευαίσθητα δεδομένα". Έχει ηγηθεί πολλών ερευνητικών έργων στις εφαρμοσμένες επιστήμες και έχει βραβευτεί με πολλά βραβεία. Περισσότεροι από δέκα φοιτητές έχουν αποκτήσει το διδακτορικό τους υπό την επίβλεψή του.

Επιστροφή



Όροι χρήσης:

Τα παρόντα έργα μπορούν να αποθηκευτούν και να αναπαραχθούν για προσωπική και ακαδημαϊκή χρήση. Τα έργα αυτά προστατεύονται από άδεια πνευματικών δικαιωμάτων Creative Commons:
Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 (CC BY-NC-ND)

Επιτρέπεται στο κοινό/χρήστες να έχει ελεύθερη πρόσβαση στα έργα και να το διανέμει εφόσον γίνει αναφορά στο πρωτότυπο έργο και τον δημιουργό του, ωστόσο, απαγορεύεται οποιαδήποτε τροποποίησή τους ή τυχόν παράγωγα έργα, καθώς και η χρήση, αξιοποίηση ή αναδιανομή τους για εμπορικούς σκοπούς.

AVARTS ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function create_session() in /opt/websites/main/depts/avarts/portfolio/scripts/functions.php:525 Stack trace: #0 /opt/websites/main/depts/avarts/portfolio/index.php(217): portfolio_update_session() #1 {main} thrown in /opt/websites/main/depts/avarts/portfolio/scripts/functions.php on line 525